• Lorem ipsum

Platte buik? Shapewear of Corrigerend Ondergoed geeft je wat extra's

Je buik er platter uit laten zien? Corrigerend ondergoed en mooie Shapewear geven je in je mooie jurkje of broek net wat extra's. Er is veel keuze in shapewear om je buik wat platter te maken. Wat moet je kiezen voor een platte buik? Hieronder lees je de mogelijkheden.

 

Body voor een Platte Buik of Tummy

De meeste corrigerende body's zorgen voor een platte buik en nemen je maag meteen mee. Veel body's hebben aan de onderkant een haak- oogsluiting waardoor het toilet bezoek vergemakkelijkt wordt. Je kunt kiezen voor een body met weinig shaping tot een stevig corrigerende body. Tegenwoordig zijn er ook shapewear body's in mooie kleuren verkrijgbaar.

 

Hemd & Slip

Vind je een shapewear body toch te veel gedoe dan kun je kiezen voor een corrigerend hemdje in combinatie met een shapewear slip. Het gebruiksgemak daarvan is vele malen hoger en je kan het bovendien dagelijks dragen.

 

Shapewear jurk vergelijkbaar met corrigerende body

Een corrigerend jurkje is ook een optie en heeft hetzelfde effect als een shapewear body. Of wat dacht je van een corrigerende panty of legging? Zeker als je veel jurkjes of tuniekjes in combinatie met panty's of leggings draag is dat een uitkomst.

 

Corrigerende slip van hoog tot laag tot string

Corrigerende slips zijn er in vele soorten en maten, van shapewear strings die met name je buik corrigeren, tot hoge hoge corrigerende slips die je buik en maag corrigeren tot corrigerende broekjes met pijpjes die ook je benen glad strijken.

 

Gratis Advies voor een Platte Buik

Denk eens aan mooi Corrigerend Ondergoed als het afvallen niet lukt, ter ondersteuning van je dieet (je ziet meteen wat mogelijk is) of wanneer je je lichaam gewoon glad wilt strijken.

Kijk ook eens in de Curveswear Paskamer. In dit magazine zie je de typische kenmerken van jouw lichaamsvorm en welke shapewear daar het beste bij past. Kom je er niet goed uit? Vraag ons dan om advies, we helpen je graag! Gratis & persoonlijk shapewear advies vraag je hier aan.