• Lorem ipsum

Wat voor billen heb jij?

14 Sep 2020

Billen, Kont, Derrière, Poep, Gat, Achterwerk...

Welke naam je ook aan je zitvlak geeft, iedereen wil natuurlijk mooie billen.

Helaas zijn we niet allemaal van nature gezegend met een mooi achterwerk. Sommige van ons hebben platte billen, anderen juist weer volle ronde billen. Dat heeft te maken met de positie van je bekken en je heupen, maar ook met hoeveel vet je hebt en hoe dat verdeeld is.

In deze Curvy Blog bespreken we de 4 soorten billen die er bestaan en tips welke shapewear slip daar het beste bij past. Met deze tips kan je een nog een betere keuze maken.

Ronde billen

Ronde billen zijn het ideaal van veel vrouwen. Heb jij ronde billen? Dan wordt het vet opgeslagen in het bovenste gedeelte van je bilspieren, waardoor je billen er mooi rond uitzien.

In een string komen je billen meteen heel goed uit. Met een mooie slip met kant zoals de Greta slip, accentueer jij je mooie billen nog eens extra.

Eigenlijk kunnen ronde billen alle soorten slips hebben, maar als je je billen goed wilt ondersteunen kies dan voor een slip met voldoende stof. 

slip voor ronde billen

Platte Billen

Platte billen worden ook wel vierkante billen genoemd. Dat komt omdat je lichaam van je heup tot aan je been recht loopt, waardoor je achterwerk er vierkant uit ziet.

In jouw geval geven strings jouw lichaam meer vorm. Zeker als ze wat hoger in je taille zitten en daarmee ook je taille een mooie curve geven.

Er zijn ook broekjes die je helpen tegen platte billen. De Boom Secrets is een slip die door veel van onze klanten met plezier wordt gedragen. De slips bevat (uitneembare) pads, waardoor je billen er meteen voller uitzien.

slip voor ronde billen

 

V-vorm billen

We praten over V-vormige billen als je heupen in verhouding breder zijn dan je bekken. Dat komt vaak voor bij vrouwen met brede schouders en smalle heupen. Je hebt dan dus gewoon een klein kontje ;-)

Kies voor corrigerend ondergoed dat je billen bedekt, zoals een short of slip. Een string is minder geschikt voor jou. Als je je billen namelijk niet bedekt dan lijken ze te hangen.

De Sweet Contour short is een prima broekje voor jouw figuur, vooral omdat je billen meteen een lichte lift krijgen in dit broekje.

sweet contour corrigerende short

 

Peer vorm billen

Je raadt het al, als je een Peer figuur hebt dan heb je vaak ook Peer-vormige billen. Je billen worden dan breder onder je heupen.

Met jouw figuur en billen is het belangrijk dat je kiest voor slips die wat hoger zijn uitgesneden of slips met bredere beenopeningen. Een veel voorkomend 'probleem'  van Peer-billen is dat een slip tussen je billen gaat zitten, kies een slip daarom eerder te groot dan te klein.

Toch heeft jouw figuur ook baat bij een short met ietsje langere pijpjes, omdat het de overgang van je billen naar je benen heel mooi vorm geeft.

De Greta Slip is past ook super goed bij jouw figuur omdat deze jouw billen mooi omvat.

greta voor peer vormige billen

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »