Corrigerend ondergoed MAN? Ook bij Curveswear - Curveswear.com

Corrigerend ondergoed voor mannen

Corrigerend ondergoed voor mannen

Voor vrouwen is het heel gebruikelijk om corrigerend ondergoed of shapewear te dragen. Bij de heren is dat minder voorkomend. Hoewel er voldoende shirts zijn met compressie er in voor een beter postuur.

Wij zijn van mening dat shapewear voor mannen meer gangbaar moet zijn. Hoe fijn is het als je een shirt of hemd kan dragen dat je postuur verbetert?

 

Voordelen van shapewear voor heren

Het dragen van shapewear heeft een aantal grote voordelen voor jou als man:

  • Het verstevigt je borst waardoor je als vanzelf een trotsere houding aanneemt. Je schouders worden ook een beetje naar achter geduwd waardoor je rechter gaat staan
  • Een (klein) buikje? Corrigerende hemden vlakken je buik af waardoor je minder aftekening ziet in je overhemd of shirt.
  • Je schouders en (onder-)rug krijgen extra ondersteuning door middel van diverse compressie zones die zijn ingeweven in de shirts.
  • Heren shapewear heeft als voordeel dat het vrijwel altijd is gemaakt van koelhoudende materialen. De materialen zijn ademend en zorgen voor een ultiem draagcomfort.

 

Strakke shirts en hemden?

Denk jij aan een keurslijf bij compressie shirts en hemden? Gelukkig zijn de tijden verandert.Uiteraard zijn er shirts die wat meer op het strak vormgeven van je lichaam gericht zijn zoals de Zone Performance lijn van Spanx.

Wil je meer dat een shirt je gladstijkt en rechtrekt? Kies dan voor de Cotton Compression van Spanx. Dat zit echt heerlijk en blijft koel onder je overhemd. En staat echt perfect wanneer je vaak een (maat)pak draagt.

 

Stoer mannelijk design

De corrigerende shirts voor mannen verbeteren dus je figuur en accentueren en vormen je buik- en borstspieren met de speciale compressie zones in het T-shirt. Het mooie en mannelijke design zorgt er voor dat je er strakker en slanker uitziet.

Kortom. shapewear voor mannen zorgt voor een zelfverzekerde strakke look en dat zul je ook uitstralen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Vóór 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | NIEUW Express Zending op werkdagen vóór 12 uur besteld zelfde dag in huis | Vanaf € 60,- GRATIS verzending Verbergen