retouren - Curveswear.com

Verzenden & retourneren

Bestel je shapewear vóór 14.00 uur bij ons en wij verzenden het binnen 1-2 werkdagen. Als dat om welke reden niet mogelijk is dan nemen we contact met je op. Je hoeft niet thuis te blijven om je shapewear in ontvangst te nemen. Wij zorgen er voor dat je pakketje door de brievenbus kan.

Let op: wij werken samen met Post NL en dat houdt in dat wanneer je vrijdag na 14.00 uur je bestelling hebt geplaatst dat je bestelling pas op dinsdag binnenkomt. (Post NL levert geen brievenbus post op maandag). 

 

Verzendkosten

Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.

Voor verzendingen naar Nederland berekenen wij € 1,99 verzendkosten voor bestellingen onder € 60,-.

Boven dit bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

In Nederland behoren express leveringen ook tot de mogelijkheid. Indien je voor 12 uur besteld heb je je bestelling dezelfde dag in huis. Hiervoor betaal je € 7,50 verzendkosten.

 

Voor verzendingen naar België en Duitsland berekenen wij € 6,50 verzendkosten voor bestellingen onder € 65,-.

Boven dit bedrag worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Retourneren

Retourneren is geen enkel probleem! De directe kosten voor terugsturen van de shapewear zijn voor jouw rekening. Ben je niet 100% tevreden, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melden. Daarna heb je nog 14 dagen om een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen terug sturen.

Een uitzondering op de mogelijkheid tot retourneren zijn producten, zoals panty's. Deze producten zijn niet geschikt om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne als de verzegeling na de levering is verbroken.

Om de retour snel te verwerken stellen wij het op prijs als je retour formulier invult dat bij de verzending zat. Je kunt ook hier downloaden.

Stuur het goed verpakt naar:

Curveswear

Zessprong 15

5684 NV Best

 

Retourneren in het kort

1. Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om je retour aan te melden.

2. Stuur, indien mogelijk, je de artikelen met alle geleverde kaartjes, haakjes en verpakking terug binnen 14 dagen.

3. Voor een snelle verwerking van je retour stellen we het op prijs als je het ingevulde retour formulier aan je retour pakket toeveogt.

4. Breng je pakket naar een verzender. De directe kosten voor retourneren zijn voor jouw rekening.

5. Na ontvangst van je retour wordt je geld binnen 14 dagen teruggestort.

 

Retour voorwaarden

We verwachten dat je zorgvuldig om gaat met de shapewear, zoals je dat in een winkel ook zou doen.

We gaan er van uit dat je de shapewear past met de intentie om te beoordelen of het je het wilt houden.

Als blijkt dat je de shapewear hebt gedragen en/of wanneer de kaartjes eraf zijn gehaald dan kunnen wij deze niet meer retour nemen. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten die hieraan verbonden zijn.

 

Wie betaalt de verzendkosten als ik mijn bestelling retour stuur?

De directe kosten voor het terugsturen van shapewear zijn voor jouw rekening. Als je je pakket niet of onvoldoende gefrankeerd retour stuurt, zullen wij de kosten, voor verzending, van je retour bedrag aftrekken.

 

Hele bestelling retour?

Stuur je de gehele bestelling retour? Dan krijg je alle kosten inclusief verzendkosten vergoed. Stuur je een deel van de bestelling retour? Dan ontvang je de kosten van de geretourneerde shapewear terug. Het terug te storten bedrag wordt zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

 

Ruilen?

In geval van ruilen betalen wij eenmalig de verzendkosten van de nieuw te verzenden shapewear.

 

Wat als je bestelling niet wordt geleverd?

Soms komt het voor dat er iets niet goed gaat met de levering van je bestelling. Helaas kunnen we dat niet altijd voorkomen. Stuur ons in dat geval een e-mail ([email protected]), we kijken dan samen verder wat we kunnen doen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Vóór 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | Express Zending op werkdagen vóór 12.00 uur besteld zelfde dag in huis | Vanaf € 60,- GRATIS verzending Verbergen