Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar Singles Day is razend populair aan het worden!

Singles Day of ‘Vrijgezellendag’ is een van oorsprong Chinese feestdag om  te laten zien dat je vrijgezel bent. En die dag valt op 11 november of 11-11. Speciaal gekozen vanwege de 4 enen, omdat de 1 wordt gezien als het symbool van alleen zijn. In China waar het percentage alleenstaanden groot is, is deze dag dus heel populair.

singles day

 

De ultieme liefdesverklaring

Hoewel de 1 in de datum vooral geassocieerd wordt met alleen zijn, of het individu, is het aantal huwelijken dat juist op deze dag wordt gevierd de afgelopen jaren ook flink toegenomen. De vier enen in de datum worden in China namelijk niet alleen gezien als het symbool voor alleen zijn of vrijgezel, maar worden juist ook vertaald naar ‘de enige voor mij’, waardoor 11-11 juist de ultieme liefdesverklaring is.

 

Een online feestje

Ook traditioneel voor deze dag is het online feestje waarbij veel kortingen worden gegeven. Curveswear wil jij daar van mee laten profiteren, want of je single bent of niet, jij zou elke dag op 1 moeten staan! Omring je dus met mooie spullen die jou blij maken. Alleen op 10 en 11 november geven we daarom een hoge korting op de shapewear van het Spaanse merk Janira. Voer de kortingcode SINGLE in bij het afrekenen en je krijgt € 11,- korting op je bestelling van Janira producten.

 

Happy Singles day!

shapewear slip janira