Corona-virus en jouw bestelling - Curveswear.com

Corona-virus en jouw bestelling

 

Lieve Curveswear bezoekster,

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. In Nederland, België en uiteraard ook in de rest van de wereld wordt er alles aan gedaan om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wij hopen van harte dat jij, je familie en naasten verschoond blijven van dit virus.

We kunnen ons ook voorstellen dat je het, nu je veel thuis zit, leuk vindt om online te shoppen. Gelukkig kan dat nog steeds en zolang onze bezorg partners blijven bezorgen, krijg jij je mooie shapewear nog gewoon snel in huis. Ook wij doen er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen en informeren je over de genomen maatregelen.

 

Bezorging in Nederland

In Nederland wordt jouw bestelling altijd in een mooie grijze verzendenvelop verzonden. Deze past door de brievenbus, dus je hoeft geen contact met de bezorger te hebben. Volgens de berichten is het virus niet overdraagbaar via de post, je hoeft je dus geen zorgen te maken over een eventuele besmetting via de verzend envelop.

PostNL stelt een verruiming van de dagelijkse bezorgtijd in en neemt andere maatregelen voor haar bezorgers om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen. Wellicht is het daardoor mogelijk dat je pakketje er net iets langer over doet dan gebruikelijk het geval is.

Mogelijk dat je bestelling iets vertraging oploopt door deze regelingen.

 

Bezorging in België

In België leveren wij je bestelling via pakketdienst DPD. DPD heeft ingesteld dat je niet langer hoeft te tekenen op de scanner van de bezorger. DPD geeft je de mogelijkheid om op je eigen telefoon of tablet het akkoord voor levering te geven. Dit gaat via de zogenaamde Predict service, hiermee kan je ook een akkoord geven om het pakket op een door jou aangewezen plaats neer te laten neerzetten. Als er geen gebruik wordt gemaakt van de Predict service dan is een handtekening mogelijk nog steeds gewenst. De scanner wordt uiteraard na elke handtekening gedesinfecteerd.

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om het pakket te laten leveren bij een Pick-up parcelshop. Deze shops hebben ook een strikt hygiëne beleid. Volgens de berichten is het virus niet overdraagbaar via de post, je hoeft je dus geen zorgen te maken over een eventuele besmetting via het pakket zelf.

 

Langere levertijden

De meeste Belgische Pickup Parcel-shops blijven weekdagen open. In het weekend zijn deze locaties echter niet altijd bereikbaar voor bepaalde leveringen en afhaling. Je kan je bestelling in die gevallen afhalen en retourneren tijdens de eerstvolgende werkdag waarop deze shops weer open zijn. Daarnaast kan je er nu helaas niet voor kiezen je pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt van Delhaize in België.

Houdt in België daarom rekening met langere levertijden.

 

Heb je vragen over je bestelling, stuur ons gewoon een e-mail: [email protected] en we reageren zo snel mogelijk.

 

Wij wensen je heel veel sterkte en gezondheid.

Warme groet & be safe,

Inge & Alonda

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Vóór 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | NIEUW Express Zending op werkdagen vóór 12 uur besteld zelfde dag in huis | Vanaf € 60,- GRATIS verzending Verbergen