Corrigerende broekjes voor onder je jurkje - Curveswear.com

Corrigerende broekjes met pijpjes

Corrigerende broekjes met pijpjes; ideaal voor onder je jurk

Je figuur komt nog beter uit door een corrigerend broekje met pijpjes onder je je jurk of andere kleding te dragen. Als je je heupen, benen en billen wat meer wilt shapen bekijk dan eens de shapewear broekjes met pijpies. Deze slips zijn met name geschikt als je een A-, V- of X figuur hebt (lees meer in de Curveswear paskamer).  Shapewear shorts zijn ideaal onder nauwsluitende kleding zoals jurkjes.

Er is veel variatie in broekjes met pijpjes; er zijn verschillende lengtes van de pijpjes maar ook in de kleuren, materialen en taille hoogtes is er voldoende keuze. Voordeel van broekjes met pijpjes is dat het het tegen elkaar schuren van je benen voorkomt.

 

Randjes onzichtbaar in je jurk

Het grote verschil met een broekje zonder pijpjes is dat je hierbij veel minder snel randjes ziet zoals op je billen. Je draagt het onzichtbaar onder je jurken en andere kleding. Corrigerende shorts zijn ideaal onder nauwsluitende kleding zoals jurkjes, maar een broekje met pijpjes draag past bijvoorbeeld ook heel goed onder die leuke skinny jeans. Het broekje zorgt voor strakkere billen en je kunt tegelijkertijd je buik corrigeren.

 

Lengte van de pijpjes

Een veel voorkomend probleem is schurende benen. Dat is heel makkelijk te voorkomen door een shapewear broekje met pijpjes te dragen. De broekjes met korte pijpjes zijn makkelijk voor onder een wat kortere rok of jurk, de langere pijpjes kan je ook onder een iets langere jurk of rok dragen, maar deze broekjes zijn ook ideaal onder een broek.

Warm? Maak je geen zorgen er zijn zelfs broekjes met heel dun ademend materiaal die je de hele zomer door kan dragen. Kijk maar eens naar dit broekje van Janira

 

Iets anders voor onder je jurk?

Toch liever andere shapewear onder je jurk? Kijk dan een bij de corrigerende (onder)jurken. We hebben voor modellen gekozen waarbij je altijd je eigen BH kunt dragen. Afhankelijk van je figuur kan het voorkomen dat je shapewear jurk opkruipt, dat is zeer vervelend. In dat geval is een mooie corrigerende body met kant aan de been openingen (zoals de Super Control Body van Magic Bodyfashion) een goede oplossing. Zo'n body tekent ook niet af en zit heerlijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »