Corrigerende panty's een goed bewaard geheim - Curveswear.com

Mooie shapewear Panty's

Corrigerende Panty's... jouw geheim!

Onze corrigerende panty's zijn een lust voor het oog en niemand heeft in de gaten dat ze je figuur extra vorm geven. Ze zijn een mooi voorbeeld dat ondermode en shapewear gezien mag worden en sexy kan zijn en er niet uit hoeft te zien als degelijk corrigerend ondergoed.

De shapewear panty's voelen aan als een normale panty maar door speciale weeftechnieken en materialen worden bepaalde gebieden verstevigd of geaccentueerd. De corrigerende panty zorgt voor een plattere buik, rondere billen, slankere taille of heupen. Ook kunnen ze steun geven aan de benen. Gelukkig zijn ze in verschillende deniers te verkrijgen, waardoor je ze ieder jaargetijde kunt dragen.

Door een corrigerende panty te dragen zal je jurk of rok ook gladder langs je lichaam vallen, waardoor je er slanker uit zal zien. Hoewel niemand achter dit geheim zal komen, kan je je vriendinnen ook blij maken door dit geheim te delen.

8 Tips om ladders in je panty te voorkomen

1.Beste Kwaliteit

Een wat dikkere panty laddert minder snel. Draag je liever een dunne panty kies dan voor een duurdere van een bekend merk, deze zijn kwalitatief beter en hebben een betere pasvorm.

 

2. Juiste Maat

Een te kleine panty rekt te veel uit waardoor de kans op ladders groter is. Net als bij shapewear; kies een panty in je gebruikelijke confectiemaat of kijk naar de afmetingen op onze website.

 

3. Voeten en benen verzorgen

Verzorg je benen goed waardoor de panty glad over je benen heen glijdt. Ook het kort houden en goed vijlen van je teennagels voorkomt ladders.

 

4. Waszakje

Een panty was je bij voorkeur met de hand. Geen tijd? Was dan de panty in de wasmachine op een fijnwasprogramma, maar gebruik dan wel een  (Curveswear) waszakje.

 

5. Gladde handen en nagels

Ruwe handen of een haakje aan je nagels kan je panty direct beschadigen. Doe je het helemaal goed dan kun je ervoor kiezen om handschoentjes aan te doen of oude pantykousjes als handschoenen te gebruiken.

 

6. Sieraden

Doe je ring(en) en eventueel horloge of armband af om te voorkomen dat deze een ladder in je panty veroorzaken

 

7. Uitrekken

Rek een nieuwe of net gewassen panty eerst voorzichtig een beetje uit. Dit maakt de panty flexibeler, vergemakkelijkt het aantrekken en voorkomt beschadigingen.

 

8. Aantrekken

Vouw je panty altijd in elkaar als je hem aantrekt, en trek hem dan voorzichtig over je been heen.

Heb je toch een ladder? De noodoplossingen;

 

Nagellak

Een ladder kan je repareren met blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen van onder naar boven. Zo voorkom je verder ladderen.

 

Reservepaar

Op een belangrijke dag is een goed back up plan om gewoon een reserve paar bij je te hebben. Dat scheelt een hoop stress.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Vóór 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden | Vanaf €60,- GRATIS verzending, anders € 1,99 verzendkosten Verbergen