Shapewear is hot! - Curveswear.com

Shapewear is hot!

Shapewear is hot!

Shapewear, er wordt veel over gepraat. Het onderwerp is hot! Corrigerend ondergoed is alles behalve warm, maar juist luchtig en ademend. Dit en andere voordelen van shapewear lees je in deze curvy blog.

 

Shapewear is hot!

De modebladen staan er zeker vol mee en je hebt er vast anderen over horen praten: het gebruik van corrigerend ondergoed of shapewear. Geen wonder dat er veel over dit onderwerp gepraat wordt: het is namelijk de oplossing voor vele kleine problemen. Wat is shapewear nu precies en wat zijn de daadwerkelijke voordelen voor het dragen van dit type ondergoed?

 

Shapewear: wat is het?

De voornaamste functie van het ondergoed dat corrigeert is het aanpakken van een bepaalde ‘probleemzone’ van het lichaam, zodat enkele rondingen gemaskeerd worden. Op deze manier kan kleding ervoor zorgen dat jouw lichaam er strakker en slanker uit ziet.

 

De voordelen van corrigerend ondergoed

Aan het gebruik van ondergoed met een corrigerende werking zijn vele voordelen verbonden. Het is namelijk niet voor niets dat steeds meer vrouwen kiezen voor corrigerend ondergoed of shapewear dragen. De voornaamste voordelen zijn:

* Corrigerend ondergoed geeft direct resultaat;

* Ondergoed dat corrigeert, maakt je op de juiste plaatsen slanker;

* Aanwezige bobbeltjes en hobbeltjes worden glad gestreken;

* Cellulitis wordt onzichtbaar;

* Het geeft steun in de rug;

* Het zorgt voor een plattere buik en slankere taille;

* Hoewel shapewear hot is, is het door nieuwe technieken juist zeer luchtig en ademend;

* Zorgt er voor dat er geen randjes zichtbaar zijn onder je kleding;

* Borsten en billen worden gevormd en soms gelift.

 

Het dragen van shapewear

Maar nu? Hoe trek je eigenlijk ondergoed op de juiste manier aan wanneer deze corrigerend is? Probeer in ieder geval het ondergoed zo eenvoudig mogelijk aan te doen. In de meeste gevallen is dat door er in te stappen (ja, ook in een hemdje of jurkje). Probeer de stof niet te veel te rekken tijdens het aankleden, want dan kan de werking verminderd worden. Probeer altijd de schouderbandjes van jurkjes of topjes langer te maken, zodat deze niet onnodig hoeven te worden uitgerekt.

In principe hoef je geen extra ondergoed te dragen onder jouw corrigerende ondergoed. Bij shapewear body’s en corrigerende jurkjes of hemdjes kan je vaak wel je eigen BH dragen om daarmee je borsten de vorm te geven die jij wilt.

 

Wil je graag persoonlijk advies bij de aanschaf van shapewear die bij jouw past? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »