• Lorem ipsum

Cellulite verbergen

1 Mar 2023

Cellulite, wie heeft het niet?

De ene vrouw heeft iets meer last van cellulite dan de andere, maar voor de meeste vrouwen zijn de putjes in hun benen en billen een doorn in het oog. Zeker in de zomerperiode met jurkjes en broeken van dunne stof. Je sinaasappelhuid is hierdoor beter zichtbaar.

cellulitis

In deze blog geven we je tips over hoe je cellulite minder zichtbaar kunt maken. Met deze tips geniet je zorgeloos van een mooie zomer.

Wat is cellulite?

Cellulite, putjes, kuiltjes, sinaasappelhuid, hobbels en bobbels er zijn allerlei namen voor die oneffen huid die met name je billen, benen en bovenarmen kan voorkomen.

Cellulite heeft te maken veranderingen in het bindweefsel onder je huid waardoor er kleine vetophopingen zichtbaar worden. Je huid ziet er dan niet meer glad uit en voelt hobbelig aan. Het krijgt een sinaasappelschil-achtig uiterlijk. Daar komt de naam sinaasappelhuid vandaan.

cellulite onder je jurkje

Cellulite verbergen

Cellulite heeft niets met je gewicht te maken, ook als je slank bent kan je last hebben van een sinaasappelhuid. Je denkt misschien niet meteen aan corrigerend ondergoed. Toch kan licht corrigerend ondergoed je heel goed helpen om je lichaam strak te strijken. Licht corrigerend ondergoed voelt niet strak aan, maar is ideaal om die putjes te verbergen. 

Een voorbeeld van licht corrigerend ondergoed om je cellulite te verbergen is de Sleek Smoothers High Waist Shorty Deze short maakt je lichaam glad vanaf je maag tot aan je bovenbenen. Ideaal voor onder een wat strakkere jurk. Zeker als je ook je rug meteen glad wilt strijken.

sleek smoothers shorty

Vind je zo'n hoge short niet fijn? Dan is er deze ook in een lage variant verkrijgbaar, in soft nude en zwart.

Verbergen en corrigeren

Wil je er zeker van zijn dat je die putjes op je billen en benen niet ziet en wil je je lichaam meteen corrigeren? Dan is een stevigere correctie de juiste oplossing. Zoals je op de afbeelding ziet is het een groot verschil tussen het wel of niet corrigeren van je achterwerk en benen.

cellulite verbergen correctie

Een stevigere correctie zorgt er dus voor dat je sinaasappelhuid zeker niet zichtbaar. Kies dan bijvoorbeeld sterk corrigerende onderjurk voor onder je jurkje, dan is er gegarandeerd geen putje meer te zien. 

Je kunt ook kiezen voor een broekje met pijpjes. Die zijn er met kortere en langere pijpjes. Onze favoriet is de Sweet Contour van Janira. Een heerlijk zacht broekje die je billen een lichte lift geeft.

sweet controu janira

En wat dacht je van een ant-cellulite legging? Je draagt hem onder je broek, jeans, onesie, pyjama etc.  De Emana vezel zorgt voor een masserende werking, waardoor je cellulite minder wordt.

anti cellulite legging

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »